Vierasmaja

Lomakylä Tapiolan mökit sijaitsevat kauniin meteoriitin synnyttämän järven rannalla Lappajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Lomakylästä löytyy kolme vuokramökkiä, joista yksi on tasokas huvila (Päämaja) ja kaksi muuta ovat pienempää hyvätasoista mökkiä (Vierasmajat). Nettimökin hinnasto ja kalenteri koskee Päämajaa. Vierasmajojen hinnaston ja kalenterin löydät täältä:

Mökit sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan Kärnän saaren nokassa. Päämajalle on oma rantasauna ja Vierasmajoille yhteiskäyttöinen rantasauna. Lisäksi 700 metrin päästä löytyy laavu, jossa on erittäin lapsiystävällinen hiekkaranta. Harrastusmahdollisuuksia tarjoaa muun muassa kalaisa järvi, laskettelukeskus järven toisella puolen sekä 18-reikäinen golfkenttä Lappajärvellä.

Katso panoramakuva Vierasmajasta: https://www.majoittaja.fi/vierasmaja/panorama.htm

Alue kuvattuna yläilmoista: https://vimeo.com/218587312

Vierasmajat:
– Hinta alk. 180€/vkl
– 2+4 vuodepaikkaa
– Yksi ovellinen makuualkovi yläkerrassa, jossa on parivuode. Toinen ovellinen makuualkovi alakerrassa, jossa parivuodesohva. Näiden lisäksi yhteisissä tiloissa on yksi parivuodesohva.
– Pinta-ala 40m^2
– WC + suihku
– Astianpesukone, jääkaappi, pakastinlokero, sähköliesi, mikro, kahvinkeitin
– Vuolukivitakka
– Vierasmajoilla yhteinen puulämmitteinen rantasauna
– Yhteiskäytössä kaksi soutuvenettä
– Vierasmajojen loppusiivouksen hinta = 125€/mökki (ei pakollinen)

Nyt myös PALJU vuokrattavissa lisähintaan 250€/vkl.

Alla olevasta linkistä löydät mitä Lappajärvellä voi nähdä ja kokea. Sivustolta löydät alueen palveluita, aktiviteetteja, nähtävyyksiä, retkiä, jne.: https://www.kraatterijarvenmatkailu.fi/

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä tarjous! Meiltä löytyy tilaa jopa 24 hengen ryhmille!